Медіа-художники з п’яти континентів світу об’єдналися заради боротьби з COVID-19

Медіа-художники з п'яти континентів світу об'єдналися заради боротьби з COVID-19 - 1 - изображение

Медіа-художники з різних країн світу об’єдналися для створення мультимедійного проекту «Один світ. Одне серце» на підтримку боротьби з коронавірусом. Одночасно в різних країнах в знак подяки лікарям і всім, хто бореться проти пандемії, відбулася трансляція анімаційного 3D mapping шоу. Ініціативу підтримало 46 художників з п`яти континентів. Україну в проекті представила міжнародна студія «Magic Innovations», відома багатьма проектами, в тому числі проекцією на монумент «Батьківщина-мати» під час Євробачення, інтерактивними казками для дітей «Дім Інтерактивних Пригод», «Лапландія 360» та  іншими. Переглянути роботу українців можна за посиланням.

«Світ зараз об’єднує боротьба з коронавірусом, і ми закликаємо всіх не втрачати надію і бадьорість духу, – коментує Остап Хитрук, представник від України, засновник Magic Innovations. Наша сила в єдності. Добрі слова і, головне, добрі справи, підтримка один одного сьогодні важливі як ніколи. Ми розробили та реалізували проект за власні кошти, щоб передати знак любові і подяки всім лікарям, які на передньому краї боротьби з пандемією, всім, хто дотримується заходів карантину і залишається вдома, що зупиняє поширення вірусу».

Наскрізним елементом шоу і його символом стало пурпурове серце. Саме з нього починалася трансляція відео в усіх країнах. Кожна творча команда знаходила свій спосіб передати головний посил – важливість солідарності, єдності всіх людей незалежно від національності, культури або релігії, під час боротьби з коронавірусів.

На підготовку у команд був лише тиждень. Усі креативи об’єднали в одне відео, яке проектувалося одночасно на фасадах будівель в Бухаресті (Румунія), Будапешті (Угорщина), Монтеррейе (Мексика), Сіетлі (США), Києві (Україна) та інших містах.

  

Важливо відзначити, що організатори тримали в таємниці на якій будівлі транслюватиметься проекція, щоб не порушувати режим карантину через бажання великої кількості людей побачити шоу.


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку