Наталка Карпа презентує найчуттєвішу відеороботу

Наталка Карпа презентує найчуттєвішу відеороботу - 1 - изображение

Номінантка премії «Золота Жар – птиця» та новоспечена матуся Наталка Карпа,  наважилась у новому кліпі показати усій  країні  особисті кадри свого життя.

«Я дуже довго вагалась над  ідеєю відеороботи, адже ти розумієш наскільки це особисте. Коли пісня «Долею поцілована» вже  була готова, я зрозуміла, що прийшов час показати те,  що раніше ніколи б не наважилась винести на загальний розсуд.

 Я щаслива жінка! Останні роки в моєму житті відбуваються  справді знакові події.Я отримала два нові статуси «дружини» та «матусі». І  зрозуміла, що щастя це не лише коли все добре, але і тоді коли в усіх життєвих негараздах усвідомлюєш, що ти не одна, в тебе є опора, підтримка і щирий співрозмовник, і це все в одній особі – мого чоловіка!!! Щастя- це народження дитини, це недоспані ночі, через які проходять усі матусі, адже ти розумієш, наскільки  потрібна своєму маленькому комочку такого великого щастя.

Найтеплішим фрагментом кліпу стали реп рядки, в основу яких увійшли значимі для артистки слова. Цей текст був власноруч написаний Наталкою в пологовому будинку під час довгоочікуваного   народження донечки:

 «Прилетіла лелека, здалека здалека.

Принесла щастя для Карпулі та Джека.       

Чорнодзьоба лелека!!!

Маленька ніжність спить у візочку. 

Я дякую Богу за щастя, за дочку.»

Сюжет відеороботи – це розвиток подій від початку наших стосунків з чоловіком Євгеном Тереховим (позивний Джексон) до одруження та народження донечки Злати.

«Я розуміла, що атмосфера кліпу має бути дуже особливою, адже пісня для мене надзвичайно знакова, кожне слово у ній відгукується із моїм душевним  станом і писалась вона  у стані  якогось особливого блаженства та в повній ейфорії щастя. Ми завжди є те, про що ми думаємо і що говоримо….Я вважаю, що якщо я буду говорити про щастя  –  воно автоматично буде притягуватись, буде притягуватись той позитив, яким я готова ділитись. Це правило бумеранга!!!»

Режисером кліпу став Володимир Шурубура. Автори пісні Олександр Корж  та Нана Ковальова. Саме таким тандемом були  створені і попередні спільні роботі “Сонцезалежна” та “Гойдай”.


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку