Десятки тисяч привітань і постів для Алли Мазур – всі захоплені новим образом телезірки

Десятки тисяч привітань і постів для Алли Мазур - всі захоплені новим образом телезірки - 1 - изображение

Відома ведуча, яка щонеділі веде ТСН.Тиждень на 1+1 Алла Мазур відсвяткувала свій день народження. Зірці виповнилось 55 років.

До свого свята Алла Мазур вирішила зробити сюрприз для всіх, хто хвилювався за неї впродовж цього непростого для неї року.

Вранці вона розмістила у своїх соцмережах зворушливий пост і презентувала свій новий модний імідж з натуральною зачіскою і показала, як виглядає зараз після року боротьби і перемоги над онко.

Це 5 обкладинок осіннього номера французького глянцю в Україні Marie Claire!

Щира, стильна і смілива  – Алла надихає всіх жінок не тільки України, але й світу не боятися змін, приймати і берегти себе попри все.

Десятки тисяч привітань і постів для Алли Мазур - всі захоплені новим образом телезірки - 2 - изображение

Французька редакція Marie Claire пишається історією з Аллою. «Ми пишаємося, що такі героїні як Алла, з’являються в українському виданні. Стиль обкладинки створений в кращих традиціях журналу. Вразив зміст, – він як глибоко український, так і міжнародний. Актуальний та космополітичний», – прокоментував Галі Лупен, fashion-редактор Marie Claire International.

Під публікаціями Алли Мазур з вражаючими світлинами «Marie Claire» її колеги, друзі, глядачі писали привітання та слова захвату.  Алла подарувала всім неймовірні позитивні емоції, які дуже потрібні зараз кожному з нас.

Соломія Вітвіцька, якій пощастило побачити  Аллу Мазур особисто на каналі, зробила з іменинницею кілька унікальних фото: «Многая літа, неймовірна Алло Мазур. Бажаю, щоб дива і магія були постійними супутниками по життю! В галереї можете роздивитися вражаючу і стильну обкладинку Marie Claire. Чи цієї неділі Алла Мазур проведе ТСН.Тиждень уже в новому образі ?- тримаю інтригу! Дочекайтеся!»

Десятки тисяч привітань і постів для Алли Мазур - всі захоплені новим образом телезірки - 3 - изображение

Ведуча ТСН Марічка Падалко: «Алла, вітаю!!! Ти завжди була для нас орієнтиром, а зараз це просто «дорожня карта», як сміливо йти по життю! Дякую тобі за приклад! Щасливого року».

Ведуча Сніданок з 1+1 Людмила Барбір: «Алло, вітаю! Захоплююся вашою силою духу, відвертістю та сміливістю! Бажаю вам міцного-міцного здоров’я та робити ще багато крутих випусків та дарувати правдиву інформацію вашим глядачам».

Ведуча Сніданок. Вихідний Валентино Хамайко: «Який розкішний і дуже вишуканий образ. Многая літа, пані Алло

Ведуча Ольга Фреймут: «Аллочка! Ти така єдина. Зі святом»

Співак MELOVIN: «Вітаю!) Міцного здоров‘я та чистих думок».

Актриса Ольга Сумська: «Фантастична фотосесія! Аллочка, вітаємо сердечно! Мега мотивація та орієнтир для мільйонів! Незламна, щира, доброї душі, неймовірна наша красуне! Любимо і шануємо!»

Ведучий ТСН Святослав Гринчук: «Алло Григорівно, з днем народження! Многая літа».

Ведучи «Світ навиворіт» Дмитро Комаров: «Вчора був день народження у неймовірної телеведучої, суперпрофесіонала і чудової людини. Алла Мазур – легенда українського телебачення. Нещодавно, коли у мене брали інтерв’ю до 25-річчя телеканалу 1+1 і запитали, з ким насамперед у мене асоціюється канал, я не замислюючись назвав ім’я Алли. В житті Алла Мазур така ж, як на екрані – дуже щира, справжня, неймовірно ерудована, розумна, і при цьому скромна. Я дуже люблю з нею поговорити, коли ми перетинаємося по роботі. Аллочко, вітаю, нехай в житті будуть лише перемоги. У всіх сферах життя. Перш за все здоров’я. Друзі, приєднуйтеся до привітань в коментарях!»

Марта Левченко, відома благодійниця, лауреатка премії Жінка України 2020:

«Неймовірна, вона прекрасна!!!!!!! Це жінка – легенда! Захоплююся її мужністю, професіоналізмом, мудрістю та добротою».

Світська персона, засновниця громадського руху #ЖінкиUA Поліна Неня: «Легенда української журналістики і довгі роки головна ведуча новин. Дякую вам за цей приклад любові до життя».

Ведучий В’ячеслав Соломка: «Це мега – стильно! Оплески того, хто працював над оновленим образом Алли Мазур. Це ще більше підкреслює її силу, глибину і проникливість!»

Також Алла Мазур отримала неймовірну кількість коментарів та лайків від глядачів: «Неймовірно стильний новий образ і такі глибокі сильні слова. Аллочко, Ви не припиняєте вражати новими гранями своєї особистості. Хай цей рік принесе суцільне щастя!», «Ви неймовірні!!!!!Новий образ дуже стильний!!!Вітаю!!!Здоров’я вам і рідним!», «Як круто! Ви дуже стильна, помолодшали на кілька років! Захват!», «Ви приклад сміливої, сильної та життєрадісної людини! Вітаю з Вашою перемогою – Ви найкраща!», «Яка ж Ви красунечка!!! Дуже Вам пасує такий образ! Здоров’я Вам на многая літа!», «З Днем народження, Аллочко! 1+1, вам неймовірно пощастило щоденно бачити і мати в штаті таку неймовірну людину! Я в захваті від Алли як і мільйони її прихильників! Головне, будьте здорові!», «Бомбезна, сексуальна, стильна! Дай Вам Бог здоров’я і сили!!! Рада за Вас! Дякуючи інтернету ми всі стаємо ближчі і маємо змогу висловити радість особисто

Лайки та приємні слова на адресу Аллі продовжують надходити і надалі! Народна любов!


Фото: прес-служба 1+1


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку