«Україна All Inclusive»: нестандартні місця для зимового відпочинку

«Україна All Inclusive»: нестандартні місця для зимового відпочинку - 1 - изображение

Изображение Free-Photos с сайта Pixabay

21 грудня о 19:30 в ефірі ТСН на телеканалі «1+1» відбудеться прем’єра спецпроекту «Україна All Inclusive. Зима», у якому журналісти покажуть нестандартні місця для зимового відпочинку в Україні.
У 5-серійному циклі сюжетів журналісти ТСН відвідають цікаві, незвичні, проте, ще не дуже популярні серед туристів локації, де можна провести цьогорічні зимові канікули усією родиною.
 
«Цієї зими в українців будуть не зовсім стандартні, приправлені карантинними обмеженнями новорічні свята та канікули. Тому після успішного літнього сезону спецпроекту «Україна All Inclusive» ми вирішили продовжити досліджувати надзвичайну туристичну Україну. Цього разу ми покажемо, де в Україні можна відпочити всією сім’єю взимку, дотримуючись карантинних умов, насолодитись природою, красивими локаціями, де поселитись, що поїсти, як розважити дітей. Окрім того, увагу будемо звертати також на безпеку та ціни», – розповідає заступник директора департаменту з нових форматів Ольга Кашпор.
 
Так, спеціальний кореспондент ТСН Мирослав Ганущак вирушить в українські села, де ніколи не почуєш української мови. Проте, там можна сповна насолодитись автентичним зимовим відпочинком: стрибнути у крижану гірську річку, попаритись у чанах, вирушити на термальні джерела, скуштувати крафтові сири та вина.
 
Тетяна Штан відкриє глядачам туристичну зимову Вінничину та вирушить у «місця сили», де можна загадати новорічні бажання. Вона відвідає стародавній язичницький храм та монастир, у якому живе лише 5 монахів, невелику ферму із унікальною породою українських коней під назвою «Гуцулики» та поселиться в усамітненому «будиночку хоббіта» із каміном, де з балкону можна спостерігати за дикими тваринами.
 
Людмила Бадалян дослідить Кам’янець-Подільський, де усім відому фортецю можна відкрити для себе зовсім з несподіваної сторони: оглянути її з повітряної кулі, а також потрапити на театралізований «відьомський шабаш». Окрім того, Кам’янець-Подільський може здивувати катанням на бронетранспортері по каньйону та загадковим рестораном без вивіски.
 
Марина Макущенко у своєму сюжеті покаже зимовий відпочинок біля моря із вражаючими краєвидами Миколаївщини, равликовою фермою та зимовим рафтингом. Марія Шевченко вирушить у похід Карпатами. Журналістка випробує гірські трим-маршрути різної складності – із ночівлею у мисливських будиночках у горах, приготуванням страв на вогнищі, фотосессією в автентичних костюмах, із конями та собачими упряжками. Окрім того, у сюжеті розкажуть, як підготуватись до гірської подорожі.
 
Дивіться спецпроект «Україна All Inclusive. Зима» з понеділка по п’ятницю о 19:30 в ефірі ТСН на телеканалі «1+1».

Фото: прес-служба 1+1


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку