Руслана Писанка: «Моє життя точно перевернулось»

Руслана Писанка: «Моє життя точно перевернулось» - 1 - изображение

Руслана Писанка – ведуча денного інфотейнмент-шоу «Твій день», легендарна українська телеведуча та акторка театру і кіно. У прямому ефірі з Woman зірка розповіла, як змінилось її життя, які зараз стосунки з колегами-ведучими, і який рецепт є проти старіння.

«Моє життя точно перевернулось з появою шоу «Твій День». До нього я жила, як вільний артист. Я не працювала в стаціонарному театрі, тому мій день не був підпорядкований розкладу, звісно, окрім гастролей. Як каже наш продюсер Єгор Гордєєв, телебачення – це завод. А ведучі – його робітники, які мають вчасно бути в ефірі, мати гарний вигляд, розбиратися в інформації та подавати її цікаво», – говорить Руслана Писанка.

Колегами Руслани стали Стася Ровінська, Влад Яма, Тімур Мірошниченко, Олена Кравець, Володимир Рабчун та Ірина Ванникова. «До того, як ми опинись в кадрі разом, ми були знайомі, але близько не товаришували. Важливо було знайти контакт між собою, щоб потім його відчув і наш глядач. Зараз ми розповідаємо один одному про різні життєві моменти, про свої сім’ї, дітей та котів», – ділиться зірка.

Руслана Писанка також розповіла, що поки працювала артисткою, віддалилась від людей. А з появою шоу все змінилось: телеведуча занурилась у світ інформації та тепер більше взаємодіє з аудиторією.

«Я вкотре зрозуміла, що завжди варто вчитися новому і не зупинятись на досягнутому. Коли ти припиняєш це робити, приходить старість. Я хочу більше знати і вміти, щоб доносити корисну та актуальну інформацію нашим глядачам», – розповідає Руслана.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Woman Magazine Ukraine (@womanmagazinenpp)


Наталія Філон

Фото: прес-служба телеканалу “1+1”


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку