Світові знаменитості підтримали українців: Джолі, Мадонна, Сайрус та ін

Світові знаменитості підтримали українців: Джолі, Мадонна, Сайрус та ін - 1 - изображение

На території України відбуваються бойові дії. Світові знаменитості висловили слова підтримки та відкрили збори та гуманітарну допомогу.

Анджеліна Джолі

Анджеліна Джолі однією з перших підтримала українців. Вона написала, що разом із колегами з ООН у справах біженців зосереджена на тому, аби допомогти. 

«За останні кілька днів з України до сусідніх країн втекло понад півмільйона людей. За оцінками УВКБ ООН, у разі подальшого загострення ситуації їх може бути до 4 мільйонів. Вкрай важливо, щоб країни, що приймають, продовжували приймати всіх тих, хто рятується втечею від конфліктів та відсутності безпеки», — написала акторка.

 

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публикация от Angelina Jolie (@angelinajolie)

Мадонна

Співачка Мадонна також підтримує президента України Володимира Зеленського. Знаменитість написала, що вторгнення Росії в Україну повинно зупинитися.

«Будь ласка, надішліть гуманітарну допомогу, щоб допомогти мільйонам громадян України, життя яких постраждало від цієї кризи саме в цей момент. Путін порушив усі чинні угоди про права людини. Путін не має права намагатися стерти існування України. Ми підтримуємо вас, президент Зеленський!! Ми молимося за вас і вашу країну! Благослови вас усіх! Не відчуваймо себе безпорадними, коли стикаємося з геополітичними діями такого масштабу. Є речі, які ми можемо зробити», – написала співачка.

 

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публикация от Madonna (@madonna)

Леді Гага

Леді Гага написала, що молиться за Україну. 

«Я хочу сьогодні разом зі своїми колегами тішити людей. Втім, існує багато причин, через які ми не можемо усміхатися. Я молюся за Україну і надсилаю усмішку усім вашим серцям. Молюся, щоб негайно все закінчилося», – написала Гага.

Арнольд Шварценеггер

Голлівудський актор також висловив слова підтримки українцям.

«Мої думки з українським народом. Я знаю, як це рости після війни, в окупованій країні, і я знаю, що у війні та її наслідках ніхто не перемагає. Усі страждають. Я на боці народу України. Я поділяю ваше горе та надію на мир. Ви надихаєте мене своєю хоробрістю і своєю людяністю перед цим жахом. Нехай благословить вас Бог», – написав Шварценеггер.

 

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публикация от Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger)

Стівен Кінг

Стівен Кінг опублікував фото у футболці на підтримку України та написав:

«Зазвичай я не публікую фото, але сьогодні виняток».

Кейт Міддлтон та принц Вільям

Кембриджські герцоги порушили королівський протокол і підтримали Україну в цей непростий час. Кейт та Вільям підкреслили, що вони разом із президентом та всім українським народом.

«Сьогодні ми разом із президентом та всім народом України, який мужньо бореться за це майбутнє», – Кейт Міддлтон та принц Вільям. 

Елтон Джон

Елтон Джон та його фонд боротьби зі СНІДом уже 20 років підтримують вразливу групу людей в Україні. Співак зізнався, що вони вбиті і вражені тим, що відбувається в нашій країні:

«Цей народ не заслуговує на те, щоб переживати такий кошмар». 

 

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публикация от Elton John (@eltonjohn)

Райан Рейнольдс та Блейк Лайвлі 

Американські актори Райан Рейнольдс та Блейк Лайвлі збирають кошти для українських біженців, які постраждали внаслідок російсько-української війни. У їхніх планах зібрати мільйон доларів.

«За 48 годин незліченна кількість українців була змушена тікати зі своїх будинків до сусідніх країн. Вони потребують захисту. Ми збільшили пожертвування до 1 млн. доларів, щоб подвоїти підтримку», – написав Райан Рейнольдс.

 

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публикация от Blake Lively (@blakelively)

Джаред Лето

«Моє серце розривається», – Джаред Лето звернувся до своїх друзів та сім’ї в Україні. Актор сподівається, що мир запанує і, зрештою, знайдуть ненасильницьке рішення.

 

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публикация от JARED LETO (@jaredleto)

Барак и Мишель Обама

Колишній президент США Барак Обама з дружиною Мішель теж вирішили не стояти осторонь та поділилися своєю думкою про ситуацію.

«Росія зробила це не тому, що Україна загрожувала Росії, а тому, що народ України обрав шлях суверенітету, самовизначення та демократії. Для реалізації прав, які мають бути доступні всім людям та націям, українці зараз стикаються з жорстоким наступом, який вбиває безневинних та змушує переселятися незліченну кількість чоловіків, жінок та дітей», – Барак Обама.  

 

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публикация от Barack Obama (@barackobama)

Девід Бекхем

Футболіст закликав допомогти українським дітям через UNICEF. 

«Ситуація в Україні руйнівна та жахлива для її народу. Як і будь-якому батькові, несамовито бачити, як це впливає на безневинних дітей, які зараз живуть у зоні бойових дій», – написав Девід Бекхем. 

 

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публикация от David Beckham (@davidbeckham)


Фото: Pexel 


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку