Неля Шовкопляс стала волонтером медичної служби

Неля Шовкопляс стала волонтером медичної служби - 1 - изображение

Телеведуча Сніданок з 1+1, мама двох синів та волонтерка проєкту “Здійсни мрію” Неля Шовкопляс після воєнного вторгнення Росії до України вирішила терміново здобути навички у наданні першої медичної допомоги і рятувати життя людей. 

У своєму інстаграмі Неля розмістила декілька сторісів, де показала, як пройшла екстрений курс у парамедиків.

Разом з Нелею навчалась та організувала цей тренінг друг проекту “Здійсни мрію” Людмила Бурбура, яка раніше брала участь у благодійних історіях і допомагає дітям.

“Сьогодні вчились у чудових жінок – парамедиків зі Львова. Дякую, Людмило, за все! І медикам, що ділитесь своїми знаннями та досвідом в такий непростий час. На цих курсах навчилась азам: як правильно робити перев’язки, як обробляти рани, як накладати шини, як робити серцево-легеневу реанімацію, або що робити, якщо знайшли людину без свідомості”, – розповіла Шовкопляс.

Також ведуча розмістила світлини, як вона з подругою вже на практиці відпрацьовували частину знань –  нарізають джгути та заготовлюють бинти. Неля зазначила, що хоча іноді вона відчуває страх і розгубленість, але не дає цим почуттям влади над собою. Головне зараз – мобілізувати свої сили, аби бути корисним для тих хто потребує допомоги.

“Нинішня ситуація спонукає швидко мобілізуватися. Ми не втікаємо просто відсиджуватися, а хочемо бути корисними, вчимося надавати допомогу, вчимося захищати своїх дітей, онуків, батьків. Ми надійний тил для наших чоловіків та братів! Величезна подяка медикам і усім добрим людям, хто допомагає житлом, коштами, медикаментами! Ви найкращі! Слава Україні! P.S. Люблю тебе, моя Неля ! Ти неймовірна!”, – написала Людмила Бурбура.

Зазначимо, що після початку війни Росії проти України, вторгнення до нашої країни окупантів 24 лютого 2022 року, –  телезірки об’єдналися та між ефірами допомагають, хто чим може, Неля – пішла на курси медичної допомоги, Соломія Вітвіцька – готує їжу для нашої армії ЗСУ, Наталія Островська, Людмила Барбір, Святослав Гринчук, Єгор Гордєєв, Володимир Рабчун, Наталія Мосейчук – працюють на інформаційній варті, виконують журналістську роботу, багато спілкуються з глядачами, які зараз у зонах гарячих дій та передають важливу інформацію про те, як і чим можна допомогти різним людям.

Телеведучі на 1+1 працюють для єдиного телемарафону UArazom, розповідають новини у прямих ефірах, намагаються донести до всіх правду, звертаються до росіян відкрити очі на те, що коїться в Україні. Для цього вони записують сторіси, роблять пости, знімаються у патріотичних роликах, у яких одна мета – зупинити війну на нашій землі.


Фото: прес-служба 1+1


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку