Українка з Google створила захищену від атак платформу для допомоги українцям за кордоном

Українка з Google створила захищену від атак платформу для допомоги українцям за кордоном - 1 - изображение
Українцям, які перетнули кордон з Європою готові надати кваліфіковану правову допомогу — ініціатива українки з Google.
 
На платформі United for Ukraine надають інформацію та послуги для українців та біженців, які прибувають до Європи. Платформа захищена від кібер атак та зливу дати! На цю ініціативу в умовах великої кількості евакуаційних поїздів  у своїх публікація в соцмережах розповіли ведучі 1+1 Соломія Вітвіцька, Неля Шовкопляс, Лідія Таран.
 
Допомога доступна у Польщі, Литві, Німеччині, Угорщині, Франції, Румунії, Болгарії, Молдові, Словаччині, Данії,Австрії, Бельгії, Хорватії, Республіки Кіпр, Чеській Республіці , Естонії, Фінляндії, Греції, Ірландії, Італії, Латвії, Люксембурзі, Мальті, Нідерланди, Португалії, Словенії, Іспанії, Швеції, Швейцарії, Великій Британії. Список країн стає більшим — слідкуйте за оновленнями на платформі.
 
На ресурсі українці можуть отримати допомогу з житлом та проживанням, юридичну допомогу та екстрені контакти. Надають інформацію про центри та ресурси підтримки біженців.
 
Усі небайдужі можуть отримати надійні контакти для пожертв. 
Наразі платформа щоденно обробляє понад 750 запитів та мають сили на понад 3 тисячі.
 
Українка з Google створила захищену від атак платформу для допомоги українцям за кордоном - 2 - изображение
Авторкою ресурсу допомоги є українка Ніна Левчук, яка зараз працює з Google Startup & VC Lead. Вона Створена у колаборації разом з європейськими юридичними фірмами, технологічними компаніями, міжнародними НУО та офіційними волонтерськими організаціями, що співпрацюють з державними європейськими установами.
«Росія розпочала повномасштабну війну проти вільного світу. Це не зіткнення між Україною та Росією, а між тоталітарним режимом і сучасною демократією. 24 лютого 2022 року з 5.00 ранку вся Україна прокинулася від бомбардувань і вибухів по всій Україні. Нам потрібен весь цивілізований світ, щоб мобілізуватися у нашій боротьбі проти російської агресії. Їх треба зупинити!
 
Наша нація є єдиною, армія готова дати відсіч і захистити нашу країну. Поширюйте інформацію, щоб усі знали справжнє обличчя російського режиму. Читайте та діліться перевіреною інформацією про напад Росії на Україну», — написала Ніна Левчук у своїх соціальних мережах.

Фото: прес-служба 1+1 

Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку