Воєнна творчість, яка піднімає бойовий дух

Воєнна творчість, яка піднімає бойовий дух - 1 - изображение
 
Воєнна творчість зараз є важливою зброєю у боротьбі. Навіть у найтемніші часи українці не перестають створювати справжні шедеври на творчому фронті. В укриттях, під ракетами та обстрілами, наші люди пишуть пісні, вірші та вигадують кумедні пародії на окупантів.
 
Як саме українці піднімають бойових дух за допомогою слова та музики? 
 

Всеукраїнська любов до народних героїв єднає. Прості дівчата з різних куточків України складають нові балади, які присвячують нашим героям та очільникам оборони України – Кіму, Арестовичу, Залужному, Зеленському, Дегтяренку та всім нашим захисникам.

Roxolana

Учасниця Нацвідбору на Євробачення-2022 Roxolana в англомовній пісні заспівала до світу від імені українських дітей, яких вбили росіяни.

Українські співаки перейшли на військову творчість – їхні пісні або розривають серце тугою, або налаштовують на бій патріотичними настроями.

Сергій Бабкін

Так, Сергій Бабкін написав не один вірш про ЗСУ, а також переписав текст пісні «Солдат».

Артем Пивоваров

Співак Артем Пивоваров також присвятив свою чергову роботу Україні та її мужньому протистоянню у боротьбі з російськими окупантами.

Воєнна творчість: Коля Серга

Багато хто у своїй творчості нагадав напрям, за яким має йти «русский военный корабль». Зокрема, Коля Серга. Інший його хіт став популярним за межами України – «Ду-ду-ду, вынесем орду». На його творчість образилася російська пропагандистка Ольга Скабєєва.

Леся Нікітюк

Телеведуча Леся Нікітюк не стримує себе у творчості. Чого тільки вартий її ремейк «Сіла птаха», яку вона випустила, пародіюючи пропаганду рф щодо біолабораторій в Україні.

Не менш дієвий за гумор  «Байрактар», якому присвятили навіть гру в додатку «ДІЯ». Українці з березня можуть знімати напругу, захищаючи блокпост від росіян «Байрактаром».

Тарас Боровок

Воїн ЗСУ Тарас Боровок присвятив пісню «Байрактару», і вона стала дуже популярною в Україні, потішивши навіть самого власника виробництва.

Коміки продовжують влаштовувати стенд-ап шоу, проте в укриттях та метро – там вони шуткують про наших ворогів, щоб підняти настрій українцям.

Jerry Heil

Основоположниця українського гумору – Вєрка Сердючка надихнула «монологом балерини» співачку Jerry Heil на пісню «Москаль некрасівий».

Андрій Данилко

А Андрій Данилко проанонсував майбутній новий хіт «Путін, щоб ти здох».


Фото: прес-служба 

Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку