#ДорогиПеремоги: «Океан Ельзи» презентують новий трек

#ДорогиПеремоги: «Океан Ельзи» презентують новий трек - 1 - изображение

#ДорогиПеремоги: Океан Ельзи презентують новий трек

Український гурт «Океан Ельзи» презентував прем’єру пісні «Квіти мінних зон», яку присвятили боротьбі за свободу і незалежну Україну.

За словами, фронтмена гурту Святослава Вакарчука, пісня була написана близько двох років тому і мала увійти до нового альбому “ОЕ” у квітні 2022-го, проте повномасштабна війна внесла свої корективи. Тепер композиція зазвучала інакше.

Кліп знімали, як зазначив музикант, кілька тижнів тому. До нього потрапили також кадри документальної хроніки із Донбасу. В основі відео –  ідея режисера Олега Томіна, коли в кадрі одночасно відбуваються події у двох вимірах – життя в тилу та бойові дії на фронтах війни.

«Та найголовніше – це не два паралельні світи, а наша спільна, одна на всіх реальність. Коли на відстані руки – війна, на відстані руки – тил. Тривога, біль, безсонні ночі очікування короткого повідомлення “все добре у нас”, “я норм”, “живий” або просто “+”. І тут же – лють до ворога, яка перетворюється на рішучість, сміливість і непохитну віру у звільнення кожного метру своєї країни», – кажуть «Океан Ельзи»

Також пісня стала частиною важливого проекту по збору коштів на нові якісні авто для ЗСУ #ДорогиПеремоги. Гурт запустив його разом з фондом «Повернись живим» та мобільним оператором «Київстар».

Усі кошти від монетизації кліпу, пісні на музичних платформах, також будуть долучені до збору.

Зробити свій внесок можна за посиланням.

Фото: прес-служба гурту


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку