Ірина Горова про виїзд з України та відсутність Потапа

Ірина Горова про виїзд з України та відсутність Потапа - 1 - изображение

Ірина Горова, продюсерка, засновниця та CEO «Мозгі Ентертеймент», ексклюзивно розповіла інфотейнмент шоу «Життя відомих людей» про виїзд з України та своє ставлення до Потапа.

Через декілька днів після повномасштабного вторгнення Ірина вирішила виїхати з родиною за кордон, бо зрозуміла, що у її приватному будинку небезпечно:

«Над нашим будинком літали винищувачі, сподіваюся наші. Але тоді ми нічого не розуміли, гвинтокрили були, вибухи. Коли підірвали нафтобазу в Глевасі, а це дуже поряд, і я побачила цей вибух, це був переломний момент. Я зрозуміла, що це дуже поряд, що я повинна щось зробити і вивезти батьків. Я за дві години зібралася, і ми поїхали. Мене накрило так, що я не знала, що мені робити. Я розуміла, що в мене їде дах. Не могла зібрати себе до тями. Тижні на 2-3 мене вирубило зовсім», — зізналася Горова.

Подолати стрес Ірині, несподівано, допомогла її молодша дитина — син Андрійко, якого вона народила від репера Потапа:

«Коли ми приїхали в безпечне місце і мене накрило, він брав мене за руку, і ми ходили гуляти. Він не давав мені спокою: “Ти впораєшся, все окей, тут спокійно”. Потім я зрозуміла, що повертаюся до себе».

Андрій уже приїздив в Україну разом із мамою. Однак восени він починає навчання в одній із європейських шкіл:

«Для мене це не тому, що щось не так в Україні чи війна. Я хочу, щоб в цьому віці він відчув зміни і вихід з рамок комфорту. Коли комфортно — розвиток зменшується. Мені здається, це буде класний досвід, тому що школа тільки англійською, там навчаються іноземці і українці. Це буде збільшення світогляду».

Донька Горової від першого шлюбу Наташа у перший місяць війни перебувала разом зі своїм хлопцем у Грузії, а потім переїхала до Лівану, де живуть родичі її коханого. Звідти маму вона ошелешила новиною, що вийшла заміж:

«Вона мені з Лівану присилає фотографію з обручкою і каже: “Мама, я така щаслива”. Добре, коли під час війни такі душевні ситуації трапляються. Її чоловіка батько з Лівану, і їх розписував мула. Вони одружені по цій вірі, але вона не приймала цю віру. Це повага для батьків. Ми вирішили, що вони тут обвінчаються за нашими традиціями, коли приїдуть, а потім вже буде весілля. Для батька було важливо, щоб вони під богом були».

А от ставати бабусею Ірина поки що не готова. До того ж зараз вона якраз влаштовує своє особисте життя. І теж не приховує — надзвичайно щаслива у стосунках.

«Я в тих стосунках, які для мене найкрутіші в моєму житті. Я відчуваю себе дуже вільною і щасливою, і наповненою».

Звісно, ЖВЛ поговорило з Горовою і про її колишнього — Потапа, який ще до початку війни перебував в Іспанії.

«Наша співпраця трошки ускладнена тим, що ми в різних країнах. Це дуже складно. Ми спілкуємося. Не те, що ми поставили на паузу, просто я сконцентрована над тим, що в Україні, над розвитком компанії MO3GI Group, а Олексій більше за кордоном. Але зараз кожен робить все, щоби допомогти Україні».

Подивитися повне інтервʼю з Іриною Горовою можна на YouTube-каналі ЖВЛ.


Фото: прес-служба ТЕТ


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку