В Ірпені відбувся забіг заради відновлення міста

В Ірпені відбувся забіг заради відновлення міста - 1 - изображение

28 серпня в Ірпені відбулась благодійна пробіжка заради привернення уваги до відновлення міста та збору коштів на нагальну відбудову пошкоджених будинків.

У неділю, 28 серпня, більш ніж 80 бігунів пробігли вулицями міста Ірпінь, щоб привернути увагу до відновлення зруйнованих під час російської окупації будинків. Пробіжка відбулась в рамках благодійного ЗАБІГУ ВІДНОВЛЕННЯ 2022 ONLINE: Етап Ірпінь, у якому збирають кошти на нагальну відбудову. Захід провели організатор наймасштабніших бігових подій України Run Ukraine спільно з біговим клубом з Ірпеня Run in Irpin.

“За 3 етапи у рамках серії ЗАБІГІВ ВІДНОВЛЕННЯ 2022 ONLINE ми переказали 248 344 грн добровольчому будівельному батальйону Добробат на відновлення Бучанського району, Чернігівщини та Харківщини. Зараз триває 4 етап серії, де ми  біжимо та збираємо кошти на відновлення Ірпеня. Сьогоднішня пробіжка є надзвичайно важливою, адже так ми додатково підіймаємо питання якнайшвидшої відбудови міста, та показуємо, що завдяки бігу кожен може долучитися до спільної великої справи — відбудови України”, — розповіли у Run Ukraine.

В Ірпені відбувся забіг заради відновлення міста - 2 - изображение

Учасники пробіжки долали обрану дистанцію у 8 км або 19 км за маршрутом, що пролягав через усе місто, щоб побачити страшні наслідки війни та разом з тим відчути незламний дух української землі, яка попри все продовжує жити. 

“Це була непроста, але дуже важлива пробіжка: ми на власні очі побачили, скільки всього треба відбудовувати тут, в Ірпені. Сьогодні ми вкотре переконалися, що кожен внесок важливий і кожен біговий кілометр може допомогти відновлювати будинки. Тож разом ми неодмінно зробимо це місто і всю Україну таким, якими ми всі хочемо їх бачити — красивими та незалежними”, — розповіли учасники пробіжки.

В Ірпені відбувся забіг заради відновлення міста - 3 - изображение


Фото: прес-служба заходу


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку