Алла Барановська презентувала благодійні CLIPSE BEAUTY BOX

Алла Барановська

Алла Барановська

Щосезону інфлюенсерка та власниця салонів краси Алла Барановська презентувала CLIPSE BEAUTY BOX. Кожна серія боксів мала на меті особливу місію, а сам проєкт був створений, щоб зібрати в одному місці найкращу косметику. CLIPSE BEAUTY BOX перераховував кошти на благодійність, підтримував жінок і дітей. Так було до 24 лютого і так буде завжди.

Зараз в Україні війна, пріоритети й цінності змінились, ми згуртувались задля країни, армії, людей, тому не припиняємо допомагати всіма можливими способами. Бокси «Beauty & Independence» створені з благодійною метою та щоб нагадати: попри всі випробування ми маємо залишатися сильними та незалежними.

Алла Барановська презентувала благодійні CLIPSE BEAUTY BOX - 1 - изображение

CLIPSE BEAUTY BOX

Коли ви купуєте один CLIPSE BEAUTY BOX, інша українка отримує повноцінний гігієнічний набір з усім необхідним. Чимало жінок тимчасово виїхали з дому та втратили можливість придбати для себе найнеобхідніші елементи догляду.

«Я вдячна кожній, хто підтримає команду своїм замовленням, хто допоможе нам зібрати набори й передати у центри переселенців. Впевнена, це свого роду терапія. Пам’ятайте, українки особливі. Я пишаюся кожною з вас!», — ділиться Алла Барановська.

Алла Барановська

Усі набори, зібрані на отримані кошти з продажів CLIPSE BEAUTY BOX, передадуть в громадську організацію «Марш Жінок». Вони направлять їх в міста з найскладнішою гуманітарною ситуацією та допоможуть найвразливішим категоріям.


Фото: прес-служба


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку