«Шпигунка», «Дев’ять ярдів», «Міцний горішок»: найзахопливіші пригоди на ТЕТ

«Шпигунка», «Дев'ять ярдів», «Міцний горішок»: найзахопливіші пригоди на ТЕТ - 1 - изображение

Цього тижня (19-25 вересня) телеканал ТЕТ покаже ще більше захопливих пригод шпигунки та спецагентів у боротьбі проти злочинців світового масштабу: «Шпигунка», «Дев’ять ярдів», «Правдива брехня», «Міцний горішок — 3: Відплата», «Міцний горішок — 4», «Міцний горішок: Гарний день, аби померти».

Дев'ять ярдів ТЕТ

Також в ефірі ТЕТ дивіться найцікавіші шоу: відоме інфотейнмент шоу «Життя відомих людей» (о 10:00), про життя знаменитостей і народних героїв, популярне релокейт реаліті-шоу «Любий, ми переїжджаємо» (об 11:00) і тревел-шоу «Світ навиворіт» (о 17:00) з головним мандрівником країни Дмитром Комаровим. А також серіали: «Усі жінки — відьми» (о 12:00), про пригоди відьом у боротьбі зі злими силами, та «Одного разу під Полтавою» (о 15:00), про неймовірне життя Юрчика та Яринки.

Зараз надважливо підтримувати бойовий дух і оптимізм та знати актуальні новини, тому дивіться щоранку «Сніданок з 1+1», у будні о 7:00 та на вихідних о 8:00. Нагадуємо, що вже з 23 вересня о 18:00 новий сезон гумористичного шоу «Ліга сміху» заряджатиме глядачів позитивом.

Сніданок ТЕТ


Фото: прес-служба ТЕТ


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку