Вайб України: Lavla представила нову лінійку подарунків

Lavla

Lavla

Команда Lavla створила колекцію планерів і аксесуарів для всіх, хто хоче зізнатись у коханні Україні. А ще — зробити подарунок тим, кого хочеться познайомити з українською естетикою та культурою ближче. Oh My Big Plan Ukraine Inspired — це перша англомовна лінійка бренда, до якої увійшли планери найсміливіших кольорів, стікери, листівки, футболки, свічки та шопер.

Ми впевнені, що любов неможливо описати словами. Справжню любов можна тільки відчути — так само як і країну. Тому ми наповнили цю лінійку символами та відчуттями, що будуть зрозумілі кожному. Вони тут усі: від хвойного повітря Карпат до аромату київських каштанів, від милозвучності рідної мови до автентичності й сміливості в кожному прояві, від захоплення красою Львова до щастя з’їсти херсонський кавун так, щоб сік стікав по ліктях.

 

Лінійка вийшла до Дня Незалежності України та відкрила сезонну комунікацію бренда під назвою Ukraine Inspired Season. Протягом осені в Instagram-профілі будуть ділитися корисними добірками, знайомити з українськими діячами, занурювати в українську культуру, естетику та особливі вайби нашої країни.

Засновниця бренда Лєра Бородіна ділиться, що рішення робити лінійку англомовною було свідомим, адже саме зараз важливо говорити про Україну на весь світ.

«Зараз у нас на всіх один ворог, але разом з тим у нашої країни та багатьох з нас з’явилося дуже багато нових друзів по всьому світу. Сміливістю українців захоплюються в багатьох країнах, і ми мріємо про те, щоб український вайб, який ми вклали в кожну сторінку наших планерів, став естетичним віконцем, через яке ці люди можуть краще роздивитися Україну. Так, ми планували зробити найкращий подарунок для когось, а зробили його для себе. Я особисто не змогла обрати поміж двох кольорів, тому замовила собі обидва, аби почати в них планувати свої великі плани», — говорить Лєра.

Що є в лінійці Oh My Big Plan Ukraine Inspired:

  • Планери в двох кольорах: блакитний та жовтий — 850 грн
  • 3D-стікери — 380 грн
  • 3D-стікер на авто — 300 грн
  • Набір листівок — 200 грн
  • Футболки (3 види) — 1300 грн
  • Свічки (3 види) — 850 грн
  • Шопер — 900 грн

 

Команда Lavla сподівається, що вільний та креативний дух нашої країни надихне всіх власників лінійки Oh My Big Plan Ukraine Inspired на ще більшу свободу у своїх планах та діях. І закликає читати, слухати, досліджувати, купувати та підтримувати українське! Бо тільки так зможемо перетворити мрії про квітучу та незалежну Україну в реальність.


Фото: прес-служба 


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку