Олена Лавренюк: найкращі ролі іменинниці

Олена Лавренюк: найкращі ролі іменинниці - 1 - изображение

Сьогодні свій день народження святкує акторка театру та кіно Олена Лавренюк. Згадаємо її найкращі ролі за останній час. Свій шлях у кіно Олена розпочала, дебютувавши у фільмі «13 місяців».

Знаковою стрічкою став фільм «DZIDZIO Контрабас», у якому акторка зіграла дівчину на ім’я Олена. У повному метрі вона виконала головну жіночу роль харизматичної аферистки, яка зачарувала і зруйнувала всі плани Дзідзьо. Саме ця роль принесла Олені неабиякий успіх і популярність.

Згодом вона зіграла провідну роль у комедійному фільмі «11 дітей з Моршина» Аркадія Непиталюка. Її героїня Сніжана – злодійка з твердим характером – має намір отримати легкі гроші, однак на заваді їй стають діти.

Після вимушеної карантинної паузи в Києві відновили зйомки стрічки «Егрегор» – другого повнометражного фільму Станіслава Капралова. Містичний трилер вийде на великі екрани 10 березня 2022 року.

За сюжетом, нью-йоркський детектив отримує зашифроване послання та авіаквиток до Києва від професора, з яким не спілкувався тривалий час. Згодом з’ясовується, що професор нібито вчинив самогубство, а на його доньку полюють невідомі. У головних ролях крім Олени знявся американський актор Омрі Роуз.

Наразі Олена Лавренюк як актриса задіяна в історично-романтичній костюмованій сазі «Кава з кардамоном». У фільмі вона не лише виконує головну роль, а й виступає шоуранеркою проєкту. До речі, стрічка є екранізацією книги «Мелодія кави у тональності кардамону» Наталії Гурницької.

У сюжеті показані страждання та непростий шлях української дівчини, доньки священника, яка стала коханкою майже вдвічі старшого чоловіка.

Партнером Олени Лавренюк став польський актор Павел Делонг.

Відомо, що в серіал ввели нові сюжетні лінії, і ми побачимо ще більш захоплюючу історію. Історична драма буде доступна у двох форматах, більш відверту версію ви зможете подивитися на YouTube. Прем’єра – вже 20 грудня о 20:15 на телеканалі СТБ.


Фото: прес-служба 


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку