Katerina Kvit Home: про безкрайній внутрішній світ українки

Katerina Kvit Home: про безкрайній внутрішній світ українки - 1 - изображение

Бренд Katerina Kvit завжи використовував силу мистецтва для створення модних та актуальних речей. Ба більше, дизайнерка Катерина Квіт перетворювала модні айтеми на справжні арт- об’єкти.

Портрет жінки, що асоціюється з Україною, з’явився у основній колекції та у лінійці аксесуарів для дому Katerina Kvit Home.

Ілюстрація для авторської подушки створена у співпраці з відомою театральною художницею Дар’єю Білою – розказує про безкрайній внутрішній світ українки, з усіма переживаннями та надіями.

Глибока палітра емоцій відображена кольорами: чорний смуток, землисті відтінки журби доповнені помаранчевим кольором надії та оптимізму, та звісно жовто-блакитними вустами, що символізують впевненість у своїй правоті та перемозі.

Katerina Kvit Home: про безкрайній внутрішній світ українки - 2 - изображение

Маючи власну естетику, Катерина Квіт не забуває про якість та екологічність – бренд традиційно робить ставку на вироби з натуральної шкіри.

«Leather is sustainable» – свідоме кредо KATERINA KVIT. Подушка зносостійка, не електризується та гіпоалергенна.

Авторська подушка «Обличчя України» від Katerina Kvit Home була лотом у благодійному аукціоні Milan for Charity Fundraiser Evening.

Зібрані кошти надійшли на рахунки благодійного фонду «Сентравіс», та будуть спрямовані на підтримку дітей, які лишилися без батьків, та сімей з Маріуполя, Харкова та інших окупованих міст.


Фото: прес-служба


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку