Де шукати роботу фрілансерам: корисні сервіси

Де шукати роботу фрілансерам: корисні сервіси - 1 - изображение

Де шукати роботу фрілансерам: корисні сервіси

Де шукати роботу фрілансерам? Woman Magazine зібрав підбірку порталів. 

З початком повномасштабного російського вторгнення багато українців залишились без роботи. Реальним виходом у цій ситуації може стати фріланс. Найефективніший спосіб для знаходження замовників – користуватися спеціальними порталами. 

Якщо у вас є комп’ютер, ноутбук або планшет (а в деяких випадках навіть смартфон) —  ви зможете працювати онлайн.

Список корисних сервісів:

Upwork

Найбільша біржа праці для фрилансерів — американська компанія Upwork. Заснована у 2003 році. На Upwork зареєстровані приблизно 16 мільйонів фрилансерів та 5 мільйонів клієнтів.

 FreelanceHunt

Щодня на сайті відкриваються тисячі проектів у сфері дизайну, програмування, роботи з текстами, SEO та маркетингу, мобільних розробок та багатьох інших.

Freelance.ua 

Біржа фрілансу, орієнтована на замовників та виконавців з України, яка відрізняється мінімальним інтерфейсом та зручним поділом замовлень на разові проекти, постійну співпрацю та навіть пропозиції щодо роботи в офісі.

 Fiverr 

Ізраїльська фріланс-біржа, яка розпочала свою роботу у 2010 році. Її концепція відрізняється від Upwork та Freelancer, оскільки на перших етапах своєї роботи платформа продавала всі послуги по 5$. На Fiverr виконують переважно невеликі замовлення. Для тих, кому не хочеться витрачати багато часу на пошук роботи, ця платформа буде ідеальним варіантом.

Peopleperhour

Англійська біржа PeoplePerHour працює з 2007 року і позиціонує себе як безкоштовний сервіс. Головна відмінність від інших бірж фрілансу – завдяки системі гео-таргетингу можна працювати з людиною зі свого регіону.

We Work Remotely

Тут замовники можуть шукати не лише тимчасових виконавців, а й постійних працівників на віддалену роботу. Вакансії є як для програмістів та дизайнерів, так і для маркетологів, агентів техпідтримки, аналітиків.


Фото: Pexel


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку